Servicii

Servicii agenție digitală creativă de webdesign cu sediul în Brasov

BRANDING | WEB DESIGN | MARKETING

Echipa noastră de la Netimagio lucrează eficient pentru a dezvolta site-uri web creative care să răspundă nevoilor unice ale fiecărui client. Dorim să facem diferența și oferim experiență, expertiză și energie pentru a ne asigura că noul dumneavoastră site web depășește toate așteptările.

Profesioniștii noștri oferă peste cincisprezece ani de experiență în webdesign și marketing, iar fiecare aspect al designului și implementării noastre web oferă o experiență excelentă pentru clienți. De asemenea, oferim cunoștințe extinse despre strategiile care ar putea funcționa pentru a vă construi prezența pe web. Este un echilibru fin între webdesign și descoperire și, pentru aceasta, ne inspirăm din tendințele actuale și din eforturile care ne-au permis să ne facem un nume în serviciile de web design personalizat.

p icon

240+

Clienți fericiți

Vă întrebați ce putem face pentru a vă ajuta afacerea să se dezvolte? De la întrebări de bază la întrebări complexe despre branding, webdesign sau marketing, suntem aici pentru a vă ajuta!

CONTACTAȚI-NE

Trimite-ne un mesaj și aflati mai multe despre serviciile noastre.

Aveți nevoie de o ofertă pentru webdesign, grafica sau un nou proiect?
Oferiți-ne câteva detalii despre proiectul dumneavoastră și lăsați-ne sa vă ajutăm!

  Servici de web designServici de marketingServici de graficaServici de găzduire

  PROCESUL NOSTRU DE COLABORARE WEB – DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA SFÂRȘIT

  Un proiect tipic pentru noi începe încă de la întâlnirile inițiale de vânzări. Luăm în considerare cerințele clientului și începem deja să stabilim strategii cu privire la cele mai bune modalități de a vă realiza website-ul. Oamenii noștri de vânzări sunt foarte tehnici, iar acest lucru creează o înțelegere superioară a domeniului de activitate, permițând prețuri foarte precise.

  Se oferă o propunere care subliniază ceea ce este inclus, ceea ce nu este inclus, cu estimări aproximative ale programului și termenilor.

  Odată ce suntem de acord să lucrăm împreună, vă vom configura în sistemele noastre. Vă organizăm în sistemul nostru de facturare, software-ul nostru de gestionare a proiectelor și configurăm fișierele noastre de admisie pentru dvs., în vederea pregătirii pentru începerea lucrărilor. Între agentul de vânzări și conducătorul de proiect au loc întâlniri interne pentru a se asigura că este executată o transferare adecvată.

  În acest moment, se fac prezentări cu echipa noastră de producție și începem să vă trimitem documentele noastre de lansare. Acestea sunt chestionare pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor care ajută la organizarea proiectului nostru și ne oferă un punct de lansare excelent pentru a începe proiectul dumneavoastră.

  Chestionarul se referă la obiective, concurenți, solicitări de caracteristici, introducere de stil și multe altele. Acest lucru este atât pentru dumneavoastră, cât este pentru noi.

  Acum vom avea o înțelegere solidă a obiectivelor de afaceri, publicul țintă, peisajul competitiv au ceea ce avem nevoie pentru a consolida o hartă a site-ului și un design wireframe a paginii de pornire. Harta site-ului va enumera fiecare pagină de pe viitorul site web și modul în care este organizată, iar wireframe-ul va ilustra exact ceea ce ar trebui să fie pe pagina noastră de pornire într-un mod neproiectat. Gândiți-vă la aceste wireframes ca la modelul pentru design web.

  Avem acum întâlnirea noastră de lansare pentru a prezenta toate aceste informații și pentru a permite tuturor celor implicați în proiect să se întâlnească.

  TL;DR

  Aportul de proiecte
  Harta site-ului sa solidificat
  Pagina de pornire wireframe creat
  Are loc întâlnirea de lansare
  Se discută cronologia și pașii următori

  În acest moment, proiectul nostru începe să prindă viață! Directorul de artă și designerii noștri se întâlnesc și încep să producă un design plat extrem de personalizat pentru pagina de pornire a site-ului. Fiecare mic detaliu este analizat și realizat cu scop precis. Grija și strategia pe care le punem în design-urile noastre web sunt ceva de care suntem extrem de mândri și este probabil motivul pentru care ne-ați angajat în primul rând 🙂

  În timp ce proiectăm pagina de pornire, oferim clienților noștri instrucțiuni detaliate despre cum să furnizăm conținutul site-ului web. Scopul este ca clientul să furnizeze toată documentația, textele și imaginile pentru întregul site web până la momentul în care avem aprobarea designului paginii de pornire. Acest lucru este esențial pentru atingerea oricăror programe care au fost discutate.

  Când întreaga noastră echipă a dat aprobarea asupra designului, stabilim o întâlnire de prezentare a designului. Ținem o întâlnire zoom în care ne prezentăm creația și discutăm despre raționamentele noastre din spatele a ceea ce am produs.

  În acest moment, căutăm aprobarea (și laudele!!!).

  TL;DR

  Web design pentru pagina de start
  Clientul adună și organizează tot conținutul necesar
  Întâlnire de prezentare a designului
  Clientul aprobă designul web pentru a trece la următoarea fază

  Ar trebui să fi achiziționat deja găzduirea web până acum. Recomandarea noastră obișnuită este WP Engine dacă nu aveți deja găzduire de înaltă performanță. (O găzduire bună contează de altfel!)

  Instalăm WordPress, precum și tema alegerii noastre, care este Elementor, BeTheme sau Divi în aceste zile. De asemenea, instalăm toate pluginurile WordPress de top, care considerăm că sunt necesare pentru site-ul dvs. Exemple ar fi plugin-uri precum Rankmath, forme gravitaționale, WooCOMMERCE și WordFence.

  Acum implementăm pagina dvs. de pornire plată și o aducem la viață cu animații de bun gust. În acest timp, managerul nostru de proiect vă oferă actualizări și adună elementele rămase de care avem nevoie pentru a vă finaliza site-ul.

  Dezvoltatorii noștri trec direct la adăugarea întregului conținut pentru paginile interioare ale site-ului web. Aspectul și senzația acestor pagini interioare împrumută stiluri care au fost stabilite de pe pagina de pornire. În general, avem un singur aspect pe care îl dezvoltăm pentru fiecare tip de conținut de pe site-ul dvs. Un aspect pentru un detaliu de produs dacă site-ul este comerț electronic. Sau un aspect pe care îl folosim pentru toate paginile zonei dumneavoastră de practică dacă aveți un site web al unei firme de avocatură.

  Prin toate acestea, managerul de proiect vă împărtășește toate progresele noastre, organizează elementele rămase și răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

  TL;DR

  Configurați WordPress, tema și pluginurile
  Implementați designul paginii de pornire
  Creați toate șabloanele pentru site-ul web
  Adăugați tot conținutul

  În acest moment, toate funcționalitățile sunt testate. Se plasează comenzi reale, se completează formularele de contact și se verifică capacitatea de livrare. Trimitem toată munca noastră printr-un proces detaliat de QA pentru a ne asigura că nu are erori. De asemenea, vă cerem să testați lucrurile. Cu cât mai mulți ochi, cu atât mai bine 🙂

  De asemenea, așteptăm până în această fază pentru a testa toate punctele de rupere ale designului web responsive pentru a ne asigura că site-ul arată grozav pe orice dispozitiv.

  SEO la fața locului este verificat. Toate etichetele de titlu sunt scrise, iar textul alternativ este verificat.

  Apoi direcționăm domeniul către gazda dvs. și trimitem sitemap-uri XML la Google, instalăm Google Analytics, configuram toate conturile terță parte care trebuie configurate și lansăm site-ul dvs. web. Aceasta include optimizarea site-ului web pentru viteza prin combinarea fișierelor CSS și javascript și configurarea memoriei cache pentru site-ul dvs. Momentan ne bazăm pe WP Rocket pentru a face față sarcinilor grele.

  Managerul dvs. de proiect vă ține la curent și în acest moment și vă oferă toate numele de utilizator și parolele de care aveți nevoie. Aveti un site live! Felicitări!!

  TL;DR

  Testarea tuturor funcționalităților
  QA asupra tuturor funcționalităților
  Testarea capacitatii de răspuns mobilă
  Realizarea tuturor optimizarilor SEO la fața locului
  Optimizarea vitezei
  Lansarea

  De-a lungul întregului proces de dezvoltare web, am obținut o idee destul de bună despre cum veți dori de fapt să utilizați site-ul dvs. Am organizat o întâlnire zoom cu dvs. pentru a vă oferi un tutorial foarte personalizat despre cum să utilizați noul dvs. site web!

  Deși îți oferim toate instrumentele necesare pentru a gestiona personal editările, lucrăm bine cu fiecare oră pentru a gestiona orice sarcini în curs de care ai putea avea nevoie.

  Dacă ați decis să faceți orice marketing lunar cu noi, acesta începe acum. Echipa noastră a ținut notițe în timpul fazei de dezvoltare, astfel încât să putem începe. Să obținem niște clienți noi!

  De asemenea, este o idee foarte, foarte bună să vă mențineți tot software-ul la zi. Ne puteți angaja pentru a vă actualiza automat software-ul periodic. Îți arătăm cum să faci asta singur. Doar asigurați-vă că sunteți pe o găzduire excelentă, care are copii de rezervă automate în cazul în care ceva nu merge bine.

  TL;DR

  Sesiune de antrenament Zoom
  Treceți la orar pentru modificări și completări
  Dacă ați selectat marketing lunar, acesta începe acum
  Actualizări de site

  Vă recomandăm cu căldură să reveniți cu noi la 3 până la 6 luni de la lansare. Vrem să auzim cum merge treaba. Acum că site-ul a fost activ de ceva vreme și ați avut timp să trăiți cu el, este loc de îmbunătățire? V-ați dori să fie făcut diferit? V-am putea ajuta cu vreo strategie din faza 2?

  De asemenea, ați avut șansa de a auzi feedbackul clienților în acest moment și poate că este timpul să faceți câteva modificări în funcție de experiența lor. Putem analiza contul dvs. de analiză și găsim fructe care nu se așteaptă pentru optimizarea ratei de conversie. De asemenea, putem vedea dacă apar oportunități SEO în contul dvs. Google Search Console.

  Și nouă ne este dor de tine! Așa că treci pe aici și spune „Bună!”!

  TL;DR

  Analizați performanța noastră
  Analizați performanța site-ului dvs
  Identificați noi oportunități
  Faceți un brainstorming pașii următori